De fleste af os kender den klassiske Birkenstock sandal, der gennem de seneste år har sat et kæmpe præg på gadebilledet.

De let genkendelige og ultra behaglige korksålede remsandaler findes i dag i rigtig mange skoreoler rundt om i verden.

Hvad færre af os ved endnu er, at Birkenstock er meget mere end bare et mærke, der har fokus på sunde fødder og sundt miljø.

Hudpleje

Vi kender sandalerne på deres kork såler, der er fremstillet på en sådan, at de ikke bare er sunde og behagelige at have på. De er også fremstillet på en måde, der er så skånsom for miljøet som muligt.

De gode egenskaber fra korkegens bark anvendes af Birkenstock ikke kun til fremstilling af såler. De bruges også som ekstrakt i en række lækre og sunde hudplejeprodukter under navnet Birkenstock Natural Care.

Indtil videre består serien kun af produkter til pleje af hænder og fødder. Men, mon ikke der er flere varianter under udvikling, da virkningen af det naturlige ekstrakt fra korkegens bark har en lang række gode virkninger på huden.

Med mere

Ligesom der findes en bred vifte af forskellige sandaler, har Birkenstock også en en skøn  serie af sko og støvler bygget på de samme principper og retningslinier som deres sandaler.

Der findes sko til hele familien i mange flottet og behagelige modeller.

Ligesom sandalerne bygger Birkenstock deres sko kollektion på en lang tradition af stolthed og kvalitet.

De første Birkenstock blev fremstillet i Tyskland i 1774. Historien om de klassiske sandaler fortsætter derfra og frem til i dag. Gennem tiden har Birkenstock udviklet sig. Udviklerne bag mærket har hele tiden været forud for sin tid i forhold til håndværk og komfort. Sandalerne kan du ofte få hvor du også køber dit modetøj, så der er rig mulighed for at få det hele samlet!

Slutteligt findes der en hel kollektion hos Birkenstock, der henvender sig til folk, der tilbringer størstedelen af deres arbejdsdag på fødderne. Det kræver de helt rigtige sko, der skåner ryggen, fødderne og resten af kroppen bedst muligt.