Hold billig ferie ved vandet i Kroatien

De fleste vil gerne have muligheden for at rejse et par gange om året. Når det bliver koldt og mørkt i Danmark, kan det være rart at få en uges sol og varme sydpå.

Men selv hvis det er sommer og godt vejr herhjemme, giver det en ekstra pause og mere energi at komme ud og opleve noget nyt. At tage på ferie er dog ikke nogen billig affære.

For en del kan det være svært at finde pengene til at tage sydpå flere gange om året. Derfor er Kroatien en destination, der er værd at overveje.

I Kroatien får du nemlig alt det, du kender fra Sydeuropa, men til en billigere pris. Hvis du vil have sol, strand og god mad, uden at det skal koste en formue, så er Kroatien et oplagt valg. Samtidig er det også et land med en spændende historie og unik kultur.

 

Kroatien bliver mere populær blandt rejsende

Når man taler om rejser sydpå, er der nogle lande, der er mere populære end andre. Frankrig, Italien, Spanien og Grækenland er blandt de mest besøgte lande i Sydeuropa.

Men over de seneste år er der flere, der har fået øjnene op for Kroatien. Det er nemlig et land, der har meget at byde på, især for dem, der rejser på et budget.

Kroatien er ikke en del af Euroen, men har deres egen valuta, hvorfor man ofte kan spare mange penge på mad, hoteller og transport. Samtidig får man alt, hvad man kan forvente sig af en ferie sydpå.

Kroatien har nemlig en utroligt lang kystlinje med mange kilometer strand og strandpromenade. Der ligger en perlerække af hyggelige havnebyer, der er oplagte at holde en uges ferie i.

Strandene i Kroatien er unikke, da de ofte er af sten i stedet for sand. Det kan virke som en ulempe, men det gør, at vandet ofte er utroligt rent og klart, hvilket gør det oplagt til snorkling.

 

Besøg nogle af de større byer

I Kroatiens større byer er der også mange spændende oplevelser at finde og hyggelige steder at besøge. Byerne i Kroatien er meget unikke i deres udtryk, da der er tale om tætliggende stenhuse og smalle gader.

Faktisk er der både i Split og Dubrovnik, Kroatiens to største byer, optaget scener til den populære tv-serie Game of Thrones. I Kroatien får man altså både badeferie og kulturelle oplevelser for en billig pris.