New Balance sko og tøj til kvinder

New Balance startede i sin tid i 1906 som et firma, der kun producerede svangstøtter. Dengang var det innovativt, og det har firmaet sat pris på at være lige siden. New Balance er amerikansk og laver nogle af de lækreste sneakers på markedet. Nu hvor de har mere end 100 års erfaring, kan du også roligt regne med, at deres sko er behagelige og gode for fødderne.

New Balance brød igennem, da de introducerede en løbesko, der var stødabsorberende, så når man for eksempel løb på asfalt, var det ikke i nærheden af at være lige så hårdt for foden. Siden har de lavet træningssko til professionelle såvel som almindelige mennesker, for er der noget New Balance gerne vil, så er det er få os til at bevæge os og kunne performe vores allerbedste.

En af New Balances sloganer lyder nemlig ’MADE TO MOVE’. Som mennesker har vi en masse energi, der ikke kan ødelægges, men kun transformeres, og det skal vi gøre. Her er der tale om at det både er for sundhedens skyld, men også for at flytte på verden. New Balance går nemlig som firma også op i at være bæredygtige og socialt ansvarlige.

New Balance er moderigtig og rigtig for verden

New Balances firmastrategi har kun en positiv betydning for deres designs. De går op i kvaliteten og laver holdbare sko, der kan klare mere end bare en enkelt sæson. De bruger kvalitetsmaterialer som læder og ruskind til deres sko.

Også deres tøj kan du regne med at have lyst til at gå i længe. De laver blandt andet solide hoodies og caps til hverdagsbrug, når du gerne vil udstråle en urban vibe.

De fleste af New Balances sko bliver også enten produceret i England eller USA, så der er altså tale om en helt sikker produktion af de fantastiske, stilfulde sneakers. New Balance sko kan du tydeligt kende på deres signatur N som ses i kursiv på alle deres sko. Ellers laver New Balance mange forskellige slags sneakers og de har en lang række af styles og farver at vælge mellem. Udvalget herfra finder du selvfølgelig lige her hos os.

Find alt det bedste New Balance hos Chopin

Hos Chopin finder du et velovervejet udvalg af New Balance. Vi har en hel del sneakers, men du kan også finde de lækre hættetrøjer til at matche dine sko.

Er du ude efter nye løbesko, så kan du også finde det her på shoppen. New Balance løbesko er perfekte til dine løbeture når du gerne vil undgå skader. De fås også i så fine farver, at man faktisk godt kan bruge dem til hverdag.

Så tag et kig i shoppen her hos Chopin og se om ikke du kan finde et par sneakers eller en hoodie, der falder i din smag. Der er selvfølgelig et væld af styles og farver at vælge mellem, men bare rolig – der ligger tanker bare udvalget, så vi er sikre på du kan finde et par moderigtige sneakers.